Min dag & en stor Giveaway ni inte får missa

Jag gör knappt något idag men besöker något fik mer om detta senare. Nu till dagens höjdpunkt ”giveaway” du kanske har missat? Att just du kan vinna 500 kr digitalt presentkort hos Zalando så in här för att delta Zalando presentkort 500 kr <— för att delta! Denna giveaway får alla såklart delta i förutom jag såklart. Så vad väntar du på? In och delta du med. (Du måste vara skriven i Sverige för att delta, annars kan du inte vinna)

Denna giveaway är min största någonsin så tveka ej gå med nu! Detta för att ni ska få något tillbaka för att ni följer talsvorigheter i alla lägen. Detta är för att tacka er. Alla får delta. Vill se många deltagare när jag drar en vinnare. Du kan delta i länken där uppe! Må bästa person vinna...

 

 

Café systrar 2 🍩

Jag var idag på ett café ”systrar 2 Enköping” detta för att fira in helgen. Och kan verkligen rekommendera dom! Dom har ett brett utbud av fika & mat så är du i Enköping hälsa på där. Jag är självklart inte sponsrad eller något som helst samarbete detta skriver jag privat.

 

 

Jag mår bättre när jag får komma ut, jag blir annars så still sittandes i min lägenhet livet med hjärnskada är inte alltid kul… Men tack vare min underbara Mormor så kommer jag ut oftast. Hon är alltid så ”snäll” host host när hon sover jag skämtade, alltid snäll! Hon öppnar dörrar för mitt välmående.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *