Skulle skriva att jag skulle till tandläkaren idag (men avbokat)

Jag må knappt kunna prata ni flesta vet nog det? Om inte läs här information om mig 👈🥰 men om ni vet strunta i att gå in där. Men detta jag vill komma till har alla andra ”sinnen” så det tar inte bort min tandläkar skräck! Så jag vill ha sånt avklarat. Att få avbokningar är inte kul för fem öre. Har även tandvärk.

Jag ville egentligen skriva nu är mitt ”tandläkar besök” avklarat. Men tyvärr inte! Jag har nåtts av information om att mitt besök är avbokat pga att min tandläkare är sjuk. Och för mig betyder det måste med ”tandläkar skräck” fokusera på ny tid en jätte omställning för mig.

Jag förstår är man sjuk ska man självklart vara hemma. Men det blir sån omställning för mig, vad ska jag göra idag istället? Jag vet inte… Man får väl göra något annat?

Jag har haft ”tandvärk” i snart 1 vecka så detta vart lite kaos för mig. Innan någon säger boka en annan tandläkare jag kan inte, har inga bra erfarenheter av andra. Så får väl ha lite ont ett tag till? Jag kan verkligen lida igenom detta. Så egentligen är det inte jätte synd om mig. Jag har varit med om mycket värre smärta i tänderna.

Ligger först i kön när min tandläkare är tillbaka så egentligen kan jag knappt klaga?

 

Ingen bild idag tyvärr! ⛔️

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *