Idag händer inte mycket

Just som titeln sa, händer inte mycket idag. Och ärligt jag vet knappt vad jag ska skriva? Vi ta ett framsteg, som ni inte visste!

Jag tränar varje dag om vi bortser från helger. Fredag till Söndag tränar jag inte! Jag behöver dessa dagar för att samla kraft, ni går till jobbet och ni flesta inte ”alla” är lediga på helger, jag är också ledig lite liknande… Men framstegen? Jag har tidigare gjort 10 reps av varje övning nu har jag trappat upp redigt! Jag gör nu ”20 reps” av allt. Detta är för att jag orkar mer & är starkare!

Jag funderar även på att skriva ut ett papper med text på ”ord” jag kan öva på en gång i veckan typ varje onsdag avarar jag 30 min för att enbart träna tal! Finns verkligen inget jag hellre vill än att kunna prata. Så ser detta som en start till ett hållbart liv bra beslut!

Självklart även om jag knappt har något besök etc så ska jag ner på stan med Mormor, för att hämta ut medicin till mig! Och även förbereda inför torsdag. ”Köpa ärtsoppa” så lite blir ju av i morgon.

 

Har ni det bra?

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

Dagens bilder 📸

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *