Övar talet och detta vart ett klipp!

Jag har igår gjort ett klipp på Youtube där ni får följa med lite på min resa där jag övar tal och även klippt i timmar så hoppas ni kommer gilla detta? Ni kan isåfall om ni vill stötta mig TUMMA UP & TRYCK PÅ SUBSCRIBE detta om ni vill förstås.

 

Jag lovade ju 5 min men då behöver jag jobba som fa. Vill inte svära här så detta får duga. Lite intressant fakta jag kan dra i samma stycke: nu kommer jag vara mer aktiv på Youtube. Detta för att ni ska få se framsteg och sånt.

Glöm inte just du kan bidra till dessa videos ”helt gratis” ni behöver bara komma på saker jag ska göra för att utmana mig själv! Exempel just idag ”ska du gå över 2000 steg” ja det kan vara allt som jag godkänner kontakta mig på messenger blå ikon nere till höger om jag inte miss minner nu?

 


 

Jag gör ju detta för er! Ni kan bidra ekonomiskt vill verkligen inte tjata om detta för att framstå som en tiggare. Men iallafall vill berätta då det var längesen jag berätta. Du kan Donera med PayPal eller ditt kort och detta är (NO REFUNDS / INGEN ÅTERBETALNING) du behöver vara 18+ eller ha målsmans godkännade!

 


 

Jag vill med önska er läsare en toppen dag, det ska jag ha!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *