Framsteg & Västerås i samma inlägg

Jag vill varna ung publik detta är delvis framsteg för 18+ 🔞

Jag börjar med framsteg, nu kan jag äntligen shotta utan att ta 5 – 6 klunkar om inte mer. Och jag kan prata mer detta är inte 18+ iallafall. Men det jag sa innan är. Och kärt återbesök Hamburgeriet kul att ha ett stammis ställe där man trors handikapp etc känner sig hemma!

detta är ju inte nytt precis att jag är stammis på Hamburgeriet? Idag är det dags igen, och detta inlägg görs som vanligt i förväg så detta med bilder får jag lägga till i morgon. Jag älskar om man får säga ”älskar” Hamburgeriet för exakt alla kan känna sig välkomna där trots att man lider av sjukdomar och diagnoser. Detta är inte bara mat utan upplevelse med! Och jag är ju sjukt glad att jag fick reda på detta ställe.

Mer om framsteg, jag pratar och ofta inte alltid förstår alla, men huvudsaken att jag iallafall försöker. Och jag kan ju faktiskt gå mer och jag använder ju inte längre kryckor, rullator, beta stöd & rullstol ”då går man inte ju 😅” men iallafall får inte glömma bort att jag har gått från att vara 100% rullstol bunden till idag ju? Detta är inte 18+!

 

Nu är denna helg över 🫣

Men iallafall önskar jag er en trevlig dag!

 

Dagens steg: 1306 st detta är ju inte mycket egentligen? Klarar mer! Men gäller att inte ta ut sig.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *