Nytt café, jag har varit där

Att få besöka ett café som legat på ”Sveriges äldsta caféer lista” är kul. Ni kanske undrar nu ”vad har detta med talsvårigheter att göra?” Jo nu ska jag berätta för er, detta är lite av min fredag! Absolut inte menat att vara otrevlig men bäst att förklara innan någon frågar…

Ska nu ta reda lite om fiket, detta är Google kommer ej skriva ut detta då det redan finns på nätet. konditoridrott står ej årtal men står lite om caféet. För er som är nyfikna.

Jag är iallafall glad det är Fredag och har inte varit där på många många år. Och bästa av allt behöver inte sitta och ruttna bort i min lägenhet. Det är ju ändå Fredag så? Vad passar inte bättre än ett besök på ett café?

Dagens steg är nog inte mycket men något, ni får dom här 1074 st jag ska försöka att inte glömma detta i nästa inlägg!

Detta var lite om min dag, men nu över till dagens bilder. Men innan bilderna, vet att detta vart kort ska försöka att göra morgon dagens inlägg längre.

 

Innan vi rundar av detta inlägg vill jag bara passa på att önska er en trevlig helg 🥰

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *