Ny Youtube video

Ja ni hörde rätt! Nu är dagen här då jag släpper nytt. Och självklart får ni se det här. Hoppas ni gillar denna? Glöm inte heller ni kan ge mig utmaningar, jag har ju hjärnskada så mycket i min vardag är svårt. Ni kan bidra till content och samtidigt min dagliga träning ”allt är träning” så ni kan som sagt bidra.

 

Gillar ni videon?

View Results

Loading ... Loading ...

 

 


 

Nu är äntligen en nytt klipp ute på Youtube, men jag nämner det igen ni kan utmana mig helt gratis bara komma med tips kan vara allt ifrån att gå 2000 till 5000 steg på en dag eller exempel träna på detta ord eller dylikt ni bestämmer.

 


 

Jag vet inte när nästa video kommer ut kanske om någon dag kanske någon vecka? Men jag har en plan på nästa video och kan säga såhär den blir inte under 5 minuter! Jag kommer dock inte avslöja mer nu.

Detta med stativ 3-pod gör livet så mycket lättare även om det bara är tillfälligt. Detta kommer jag inhandla men kostar lite har lite annat som går före Dji osmo mobile 6 | svart. Så jag har detta tills vidare selfie pinne och allt har mitt nuvarande stativ. Ända som är dåligt min mobil orkar inte selfie pinnen tyvärr så får använda stativet.

 

 

Bli inte besvikna bara jag vet att klippet är kort, men det är absolut inte mitt sista klipp. Det kommer mycket mer framöver så ni har säkert hört uttrycket ”den som lever får se” och så är det denna gång! Jag kastade ihop något för att ni skulle få något iallafall på Youtube.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *