Vad ska jag göra för nästa video på Youtube? Och förklarar (Kunskapsbanken).

jag har nu ett stativ till telefonen men saknar idéer. Så ni kanske har något bra tips? Det för er jag gör detta ju. Jag går även in på en del av sidan ni gärna får bidra till. Inga frågor är för dumma eller för dåliga, allt är okej så länge ni håller er till ämnet (hjärnskada). Jag pratar självklart om ”kunskapsbanken” där just du kan ställa dina frågor, och bidra till kunskap och forskning samtidigt.

Jag har 0 idéer just nu? Så frågar er, har ni någon idé? Jag kan ju filma utmaningar från er till mig? Men då kommer nästa problem har inga?! Så var kreativa och jag kan ju faktiskt filma framsteg. Men behöver mer idéer så öppna era sinnen tipsa mig.

Content ”filmer / klipp” ska handla om hjärnskadan min det är det ända ni behöver tänka på. Jag gör detta för er & sprida fakta hur hjärnskada kan förändra en medmera.

 

Har någon idé till en Youtube video för Talsvorigheter?

View Results

Loading ... Loading ...

 


 

Ni hittar alltid kunskapsbanken frågor som gäller hjärnskada där kan ni alltid ställa frågor om min hjärnskada ”exempel, hur kom min hjärnskada till? Eller: Hur ser det ut nu med allt inom hjärnskadan? Ni kan fråga egentligen vad som. Alla frågor är bra och det bästa? Alla kan läsa! Och just sånt här kan bidra till kunskap och forskning! Men håll er till ämnet hjärnskada.

 


 

Just idag blir ingen bild här

 


 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *