Min dag ”gammalt koncept” đŸ€©

Ni som saknat steg, gÄng trÀning, shopping och ja sÄnt? Kolla hit! Nu Àr dagen hÀr dÄ jag tillÀgnar ett inlÀgg pÄ det gamla konceptet.

Shopping 🛒

Vi börjar med shopping jag vet inte Àn vilka affÀrer sÄ fÄr fylla pÄ inlÀgget kommer ÀndÄ efter. Jag följde med in pÄ Dollarstore. Och vi stannade pÄ lite flera stÀllen men var upptagen sÄ stannade i bilen dÄ. Bland annat ICA Westerlund dÀr jag som sagt stannade i bilen av privata skÀl.

GĂ„ng trĂ€ning och steg đŸ’Ș

gĂ„ng trĂ€ning och steg jag lovar att ni en dag kommer fĂ„ se nĂ€r jag gĂ„r som content! Idag har jag iallafall gĂ„tt 483 steg och man fĂ„r vara glad för det ”lilla” det gĂ€ller att inte ta ut sig? Och tycker jag Ă€r duktig för det mesta att acceptera att saker inte Ă€r som förut! Jag tar en dag i taget helt enkelt.

Ni fĂ„r komma med utmaningar đŸ˜±đŸ«Ł

Jag saknar idĂ©er och just ni kan komma med utmaningar om ”exempel”

idag ska du baka en sockerkaka? Eller, ska jag gÄ 2000 steg exempel.

Ni kan bidra till trÀningen för mig! VÄga kommentera sÄnt. Nu har jag möjlighet framöver sÄ fort mitt nya mobil stativ har skickas sÄ. Ni kanske inte visste? Har bestÀllt nytt mobil stativ! Nu vet ni iallafall. Att filma och steg och sÄnt I mobilen kan jag spela in med en app. SÄ nu öppnas nya vyar och ni kan vara med och bidra. Och den har kommit! Bild hÀr!

Stativet đŸ€©

 

Bilder 📾

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *