hör mig prata precis som innan i mitt huvud đŸ«Ł

Egentligen kan jag prata, men inte utĂ„t. Detta Ă€r nĂ„got som ni nog inte vet? Men detta Ă€r mitt ”inre” sĂ„klart alla har men vill att ni ska veta i mitt huvud sjunger jag nĂ€r AIK spelar bland annat. Ni fĂ„r hĂ„lla pĂ„ vilket lag som helst detta ska verkligen inte handla om det! Och jag tĂ€nker mycket 24/7 sĂ„ hör mig sjĂ€lv tala hela tiden.

Jag hör mig sjÀlv prata 24/7, och ibland kan det bli jobbigt. Men kÀmpar pÄ detta Àr ofta ett problem för mig. TÀnker mycket glömmer annat.

Jag glömmer mycket viktigt, detta Àr inte direkt nytt. Men stÀller till i min vardag. Och detta har stÀllt till det igenom Ären har tappat bort nycklar och mycket har jag fÄtt leta efter. Men detta Àr sedan gammalt.

Jag har upplevt att det har blivit lite vĂ€rre sedan jag vart sjuk ”HjĂ€rnskada”. SĂ„ nu fĂ„r jag verkligen kĂ€mpa för att komma ihĂ„g grejer.

 

Jag har sÄn skrivtorka sÄ detta fÄr duga!

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *