familje middag på grekiska

Detta är en huvud del av min dag så, tänkte varför inte skriva om det? Jag ska äta på Grekiska Enköping med Mormor, Mamma, hennes man, hennes man son med flickvän så jag också. Blir ett bra avslut på denna sommar skulle man kunna säga!

Jag har haft mycket besök och besökt många denna vecka. Så just nu mår jag super men ångesten äter upp mig när jag är själv. Jag brukar säga mår bra på utsidan men inte på insidan. Men nog om mitt mående nu till något roligare. Jag ska / har jag vet inte riktigt när detta inlägg kommer ut? Ätit / ska äta på Grekiska Enköping med familjen som sagt. Detta görs inte ofta, kan ärligt inte minnas att vi har gjort det någon gång alls tidigare allihopa tillsammans?

Jag har ju problem med finmotorik och annat med. Så att äta ute på en restaurang blir en träning för mig. Men jag vet ju mina brister så det kommer nog bli bra? Jag är alltid lite nervös inför sånt här liknande, ”hur ska man bete sig?” ”Hur kommer andra tänka om mig?” ”Var ska vi sitta?” Ärligt talat äter frågorna upp mig! Men det blir alltid bra efter.

Jag hoppas på att restaurangen har ”skedd” jag kan äta med gaffel men för mig blir så mycket enklare med skedd! Detta är för att jag kan äta bättre som sagt med skedd finmotorik spelar in där. Och menyn pekar jag på så Mormor vet. Detta blir ibland komplicerat men oftast eller ”alltid” löser det sig.

Grekiska 📸

 

Min höjdpunkt idag helt enkelt! Ni kanske vill ha dagens steg? 1764 steg Jag glömmer lätt bort det, så var ett tag sedan nu steg idag.

 


 

Ni får en bra helg alla läsare kram från Talsvorigheter.se 🤗

received-1498322680903600

 

 


 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *