Hälsar på Pappa

Jag vet nämner knappt ”Pappa” men vi har inte värdens bästa kontakt. Nu är iallafall dagen här då vi träffas var ett årsen sist. Och får även träffa 2 halv syskon och hans fru. Har en Pappa vid liv och man får faktiskt vara glad för det, inte alla som har!

Jag har äntligen kommit till dagen då vi återförenas för någon timme. Gäller att ta vara på tiden för nästa gång kan vara om 1 år issh. Jag har ju min hjärnskada som ställer till det och Pappa har en ny familj, jobb och barn med hundar även och ett hus. Så vi träffas inte så ofta som man kanske önskade. Men som sagt nu smäller det, jag är där och jag träffar min saknade Far.

Jag får inte glömma på ett år har jag utvecklas massor i min hjärnskada. Exempel går utan kryckor nu. Jag pratar mer och annat! Jag är lite stolt att visa framsteg! Och dom kommer säkert bli chockade?

Jag kommer publicera detta innan, tror jag? Men detta inlägg kan även bli sent men jag hoppas på förståelse. Jag skriver ju som innan och det stämmer, jag skriver detta natten innan nu är klockan ”00:18” detta för att spara tid. Istället kan jag göra annat på fredagen.

 

Bilder 📸

 

 

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


3 svar på ”Hälsar på Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *