En dröm som faktiskt har hänt.

Jag drömde att jag låg på sjukhus, Mormor var där med. Jag var riktigt dålig ”kunde dö” men levde i drömmen! Detta är en påminnelse kan man säga om det hemska som hände mig på sjukhuset ”i verkligheten” tror det är för det faktiskt har hänt jag drömmer så? Och var ofta i verkligheten Mormor sov över hos mig.

Jag har just nu skrivtorka så ni får här en dröm det jag minns! Jag somnade väl runt 03:00 och direkt tror jag att jag började drömma detta svårt att veta? Men iallafall hade i drömmen tror jag ”covid i huvudet” detta var som verkligheten ju. Jag kunde dö men hade ängla vakt som skydda mig kan man säga? Jag minns inte precis detaljer tyvärr. Men vet att jag vaknade och sa till mig själv ”detta har ju faktiskt hänt” och jag tror detta är lite sviter efter vad jag faktiskt har varit med om.

Just denna dröm var lite speciell för mig så den har liksom borrat sig fast i mitt huvud kan man säga. Jag har innan ibland drömt om att jag bara kan prata ”engelska” bland annat. Och att jag kan prata men ur min telefon detta är sjukt jag vet? Men så ser det ut i mitt liv.

Bra att vara öppen med drömmar etc. Sånt kan få en att bli deprimerad etc annars. Så när jag ibland drömmar sjuka saker får ni läsa det här just här! Jag hoppas ni förövrigt har det bra? Så syns vi igen i morgon, nu till sociala medier och sånt.

 


 

Vet att ni vill ha bilder men just idag vet jag inget som passar? Ni får helt enkelt vänta till nästa inlägg.
Kommer såklart en bild som folk med länk och storys kommer kunna se.

 


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *