Besöker Mamma och tar en spruta på Capio 💉🫣

Som vanligt är jag öppen med allt nästan. Så här kommer livet med mig en måndag enjoy. Jag tar Signifor detta engång om månaden. Det är för kopierat från fass: Signifor minskar produktionen av dessa hormoner och möjligen också adenomets storlek. Som en följd av detta minskar det symptomen av akromegali, som inkluderar huvudvärk, ökad svettning, domningar i händer och fötter och ledvärk. Hormonen tillväxt som barn normalt har” och även ett besök till min älskade Mamma. Vi får fin eller ja hon i detta fall får ”fin främande från en släkting från Irland och hennes man endast engelsk talande.

 

Capio 💉

Nu ska jag ta min dag i rätt ordning. Först sprutan ”Signifor” som jag länkade. Och det gick väl bra? Dumt att klaga? Tar sprutan så ofta så är liksom van. Jag tror detta är 8e året med sprutan, rätta mig om jag har fel familjen? Men har man gjort det så mycket är detta en barnlek ”är inte kul precis” men detta är över så fort. Jag har nu i många år gått till Capio. Så nästan alla känner igen mig. Så man skulle väl kunna säga lokal kändis lite?

 

Undrar ni mer om min Akromegali?

 

Besöket hos Mamma 🥰

Bland annat besök från Irland en släkting och hennes man, inte hos mig. Och jag fick eller ja alla fick. ”Blåbärspaj” var super trevligt, att få träffa en släkting från ett annat land händer inte ofta. Man får njuta lite extra av dessa tillfällen.

 

Totalt glömt av både jag och min privata fotograf Mormor ”skämt åsido att fota så får bli bildlöst idag”.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


1 svar på ”Besöker Mamma och tar en spruta på Capio 💉🫣

  1. Mormor Svara

    Du opererade bort hjärn/hypofystumören 2013 och har medicinerat sen dess. Under operationen kapades hypofysstammen som tillgodoser kroppens alla hormoner, bla kortisol som är livsviktig. Därför måste du tillgodose alla hormoner i tablettform istället….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *