heldag med Mamma

Från frukost har det idag varit full fart. Inte mycket tid till att blogga exempel. Därför görs detta inlägg i förtid! Det är för att kunna spendera mer med Mamma görs för sällan så. Men det jag har gjort då… Bland annat som jag vet på förhand såhär är att vi uppsöker Dollarstore Enköping och att Mamma fixar middag till mig, och får inte glömma jag hälsa på dom med.

Jag har bra kontakt med Mamma vi bor inte mer än 200 300 meter i mellan men då hon har sitt jobb träffas vi inte så ofta. Så det jag vill säga är att passa på när man får chansen sen kan det vara försent.

Jag efter frukost hälsade på dom. Och detta är för mig sjukt kul! Får gosa med ”hund” så har inte jätte mycket att klaga på. Hunden heter ”Zeke” så ser framemot varje besök även om jag får träffa Mamma och hennes man är Zeke något speciellt för mig.

Middag då? God Lax kan inte klaga och Mamma kommer göra en sås säkert svin god. Har inte hunnit smaka en? Det kommer ut i sociala medier efter.

Normalt har jag hemtjänst varje dag men just idag har jag avbokat alla för att min underbara Mamma ska få umgås massa med mig. Så åter igen man får njuta av varje sekund nu sa jag det med andra ord.

Bilder från dagen

 

Vet just nu inte vad jag ska skriva mer så vi bryter här för idag…

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *