Min lördag och gårdagens packet 2 i en smäll

Vi börjar eller jag? Det är ju faktiskt bara en som skriver. Med att jag igår fick ett paket inte vilket som. Utan tavlor ”posters med ram” och igår var inlägget redan klart gjorde klart det i förväg så detta nämde jag inte. Du som är Patreon talsvorigheter.se crew kan se bilder, sen innan men nu blir dom offentliga! Men nog om detta, ska äta ute idag. Detta är ett känt lokalt ställe där jag ofta brukar äta inget mindre än Burger and Beers. Ni är säkert nu bekanta med detta ställe iallafall har ni säkert hört talas om det stället? Via mig då menade jag.

jo jag åt Kevins jalapeno och det var jäkligt gott på ren svenska. Till dirty fries och vuxen dricka! Detta är perfekt för att lyxa till vardagen lite. Och det blir det, när man äter ute.

 

 

Jo jag nämnde ju tidigare att jag igår fick ett packet. Detta var 2 sjukt fina tavlor då jag inte vill ha helt kala väggar så! Detta vart perfekt är så nöjd så. Detta var paketet och själva tavlorna. Men innan bilderna så vill jag bara påminna finns även på Patreon där ni får mycket behind The scenes och självklart annat exklusivt så vänta inte! 18 år etc ja allt sånt står här under.

 

 

Jag har idag inte mer att skriva det kommer ett längre säkert nästa gång! 🙏🤗

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *