ska jag ta tag i min träning?

Har ett program av en legitimerad sjukgymnast heter inte så längre men struntsamma! Och det bara ligger och samlar damm. Jag har helt enkelt blivit lat! Så nu är kanske dags att borsta bort dammet? Tidigare så körde jag regel bundet. Nu vete vad som hänt? Men jag ska bli bättre lovar! Ska börja träna igen från och med ”Måndag” så nu lovar jag detta!

 

Har ni fått ett träningsprogram och bara struntat?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Förr var jag ju bra tränade konstant även innan jag skulle sova på kvällarna, detta kommer jag börja med igen. För jag vill ju bli bra! Jag vet att det hjälper men tappade nog motivationen? Att köra 5 dagar i veckan blir ju till en rutin till slut. Så gäller för mig att ta tag i detta! Inte glömma utan kämpa utan detta går det bara inte.

Jag gör mycket i min vardag som är träning men behöver mer, jag kan exempel inte bara träna på att gå? Även om detta med är bra? Jag gör idag grejer som att spela tv spel och mycket annat så där tränar jag finmotorik. Men muskler tränas zero noll, så behöver verkligen ta tag i detta.

Och självklart blir det så kan säga så här utan att avslöja för mycket i mina sociala medier kommer ni få hänga med ibland. Och ser fram mot detta! Så följ mig över allt för att inte missa något.

 


 

Har ingen bild som passar till detta så ni får en random bild.

 

 


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *