Historian om töjning

Ni som läser är några under 18 år, men väljer att nämna detta ändå. Din kropp, du bestämmer! Men innan du har fyllt 18 år bestämmer era målsmans. Så säger dom nej! Så är det så respektera detta. Men historien om varför jag tog beslutet.

Ni är säkert några som vet att jag har piercat öronen. Har från håltagning fått 2.4 ringar så Mormor min sa till piercing mannen att jag ska töja så vi började från start på 2.4mm. Mål 20mm så detta är en bra start. Men innan vi går vidare…

 


 

DU KAN INTE KOMMA EFTER LIKT TATUERING INTE PRECIS ÅNGRA DIG, DETTA KOMMER BLI ERBILDNING!

 


 

Men vi går självklart vidare nu, jag tänkte igenom beslutet i 10 15 år är nästan 30 år nu. Självklart inget färskt beslut inget spontant. Jag började tycka sånt var snyggt som 14 15 åring redan såg folk med allt från 10mm till 50mm. Så började tänka redan då i mitt huvud att en dag ska det vara jag? Men varit så sjukt mycket privat sen då. Så jag la det på is några år. Jag vill vara 100% innan jag gör något. Men just detta var bara inte läge förens nu. Därför har det dröjt så länge? Kort och gott, jag behövde göra annat i livet först!

Jag ska snart gå till 3mm och jag är lagom nervös. Detta görs 6 månader efter! Så resan är lång kort och sagt. Detta är dels för att stärka min självkänsla. Och även för det är för…. snyggt! Jag väljer att ta hjälp av en som tidigare har piercing erfarenheter. Men dilemmat, människan har 0 erfarenheter av töjning så kommer bli spännande. Har du erfarenheter och bor nära så är du välkommen att vara med när jag töjer till 3mm så det inte blir fel!

Nu idag ”2.4 mm”

Självklart får ni veta själva beslutet nu. Jag är snart 30 år har hjärnskada och kan inte prata knappt, ”jo lite” men inte mycket. Jag är singel med, så väljer nu att starta ett kapitel i mitt liv då tiden finns. Och jag gör inte super mycket nu och mår inte sjukt bra, så tiden är bra nu. Jag ville eller ska säga ”vill” göra något exklusivt nu. Så självklart var detta ett bra läge att köra!

Jag ska köra ”spiral” till 10mm efter blir det olika. Har ett kit till detta så blir inte något jätte speciellt men självklart får ni se ändå.

 

Detta är historien om mitt beslut om ”töjningar” hoppas ni tyckte om detta? Klart vissa saker stavas annorlunda. Snälla märk inte på ord! Jag har lite stav problem. Ni får dagens händelse i morgon så ni har något att se framemot eller ska jag kanske vänta? Ni kommer förstå sedan såklart. Jag väljer att dra på dagens händelse till senare. Så i morgon kommer annat!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *