Min comeback đŸ€©

Ni har vÀl saknat talsvorigheter.se? Nu Àr dagen hÀr dÄ jag kommer tillbaka. Mycket har hÀnt som jag inte har skrivit om. Men det viktigaste har jag gjort framsteg? Och sjÀlvklart dagens steg hör till! Detta och mycket mer hÀr.

Först vill jag bara avslöja lite planer, vet sĂ„nt brukar vara ”hemligt” men jag vĂ€ljer att gĂ„ ut med detta innan! Ska skaffa ett stativ med selfie pinne till mobilen för att ni ska fĂ„ bĂ€ttre content sĂ„klart. Vill dela med mig utav trĂ€ning till promenader! SĂ„nt som hör till min hjĂ€rnskada skulle man kunna sĂ€ga.

Men nog om det nu till en annan sak. Under min blogg semester var jag faktiskt till ”Bro” och Ă„t pĂ„ Brogrillen och blivit ett besök till Hamburgeriet.

 

TyvÀrr inga bilder, jo kan bjuda pÄ en frÄn bro.

 

Rulle: La bomba rulle

 

Men gjort mycket annat Ă€ven under semestern eller vad man ska kalla det? Har ju varit pĂ„ Hamburgeriet nĂ€mnde det tidigare men innan var jag och kollade in ”Secondhand” alltsĂ„ en butik. Men kan sĂ€ga sĂ„hĂ€r dom hade inte min storlek och klĂ€der var slitna sĂ„ var inget toppen stĂ€lle. Men efter gjorde vi lite roligare saker som att besöka ”Eko” och köpte dĂ€r lite onyttigt.

 

Dagens steg dagens grej ju. Detta fÄr vi ej glömma! Steg:

Och sjÀlvklart var det inte allt! Framsteg nu, jag kan bowla nu i Nintendo Sport nÄgot jag tidigare inte kunde. Och Àven spelas en del tennis Àr inte lika bra dÀr. Ni kanske vill se mitt rekord i bowling?

 

Klippning ✂

Obs detta tillhör inte Àmnet!

Jag behöver ju klippa mig? SĂ„ idag Ă€r det dags, och sjĂ€lvklart fĂ„r ni hĂ€r resultat. Normalt pratar man massa med frisören vid klippning etc. Jag sitter 40 – 50 min tyst. SĂ„klart sjukt trĂ„kigt! Men man har vant sig. Och ja resultatet fĂ„r ni nu.

Före och efter bilder.

 

Obs Àr inte sur bara ser sÄ ut.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *