Kärlek är svårt för mig

Ja ni läste titeln rätt hur ska jag ingå ett förhållande? Jag kan ju kommunicera med telefonen men inte ens nära samma sak. Satt i min soffa i ”vardagsrummet” och tänkte vad ska jag skriva i sista inlägget före blogg semestern och blogg semester kommer vi till senare i inlägget!

Jag har funderat på hur jag faktiskt ska ingå ett förhållande? Jag kan skriva på mobilen men detta blir ett problem. Jag finns på ”Tinder” etc. Men frågan kvarstår hur? Jag är inte i det bästa skicket tyvärr! Men har ni något bra svar tveka inte att höra av er antingen ”Messenger” eller kommentera inlägget bara. Jag har mycket frågor och funderingar om framtiden vill dela dom med er. Jag hoppas på bra tips! Kärlek är mer än detta. Men jag vet inte hur helt enkelt. Jag är egentligen otroligt rädd att vara själv livet ut efter min break up. Klart ingen ska hängas ut så väljer att inte skriva namn…

Men klart att detta är en del av mitt mående, men har ni tips eller idéer? Hör av er! Detta kan göra skillnad för mig och rädda min framtid och mående. Jag saknar romantik som f.. men hur ska jag beskriva kärlek för mig. ”hur detta kan se ut idag. Jag vet inte och känslan är med läskig!

Att lära känna mig? Ni kan läsa inlägg sedan tidigare eller fråga mig, jag är otroligt öppen ni får alltid något svar. Finns 2 sätt att kontakta mig här. Så länge ni inte vill skriva till ”Talsvorigheter” på Snapchat etc? Går ju det med.

 


Skriver ju alltid om detta i slutet 🤗

Så läs då, men om ni inte orkar vänta så här är länkar.

Övrigt här (Messenger)

(Kunskapsbank) endast hjärnskada frågor där. ”Alla kan läsa!”


En påminnelse till alla

Men om vi ska släppa ämnet, det är mitt sista inlägg på ett tag. Under den komna perioden kommer det bara content på sociala medier. Så helt tyst blir det inte från mig.


 

Slutsnack

Jag vet att inlägg har blivit fett deppiga, men så är det kanske det sista depp inlägg på ett tag. Men kan inte lova något, jag vet inte hur psyket är efter uppehållet? Men ta hand om varandra i värmen så syns vi 26 juli igen! ❤️🥰🙏

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *