Idag bär det av till Västerås för att äta på Ikea bland annat och ett ärende.

jag kan ju inte alltid när jag är Västerås äta Hamburgeriet, idag blir det istället Ikea. Och efter bär det av att göra ett ärende! Men inget som jag kommer ta här. Det är kul att komma iväg inte alltid se väggar hemma. Även om hemma är bra. Men jag behöver komma ut träna på steg etc.

 

Ni vet att jag åkte iväg till Västerås idag för att uppsöka köpcenter ”Erikslund” nämt Ikea men inte Erikslund så hur skulle ni veta att Ikea ligger där? Men nu vet ni det med. Och här får ni dom legendariska stegen ett sätt att följa min utveckling min resa med hjärnskada. Här är dom: 1735 st. Det får duga för idag vem vet? Nästa gång kan det bli flera.

Men även om jag är ute varje dag på saker kan det inte sluta gnaga i huvudet, vad hände vänner umgås knappt med mig längre. Jag kan förstå inte jätte kul när någon inte kan prata. Bara för folk att vänja sig, i värsta fall kanske det alltid kommer vara så. Men självklart kämpar jag för att kunna prata igen! Men bättre att ställa sig på det värsta, så kan det bara bli bättre. Jag mår inte jätte bra av denna ensamhet. Såklart jag har familj och släkt som tar sig massa tid att umgås med mig. Men vänner är speciellt! Självklart inte varje dag, men någon gång i veckan? Bor man i en annan stad så fattar jag, då kanske man kan hälsa på 1 gång i månaden. Men självklart inte mitt att avgöra men blir ledsen när knappt ingen vill umgås med mig. Funderar då ”varför lever jag ens?” Självklart kommer jag finnas länge till men mörka tankar kommer när man inte mår så bra. Ingen behöver ta illa upp, jag bara har tankar.

 

Självklart är inlägg nu deppiga men inte jätte konstigt mår skit! Ta hand om er mvh talsvorigheter.se. 🙏💖

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *