bilder från sjukhuset

Självklart vill ni väl se, hur jag hade det på sjukhus tiden var några månader i mitt liv så. Jag fick igår dom av min Mormor kommer göra en ”map” för dom i Dropbox så inget går förlorat! Men nu ska jag visa dom för er. Hoppas ni gillar dom. Detta är otroligt känsligt för mig men vill att ni med ser dom såklart. Ett kapitel som är avslutat sedan länge. Men har gett mig en ”hjärnskada” och som bonus för att fylla upp detta inlägg så får en inblick i dagens aktiviteter med.Sjukhus bilder 2022

 


Låt mig förklara en bild, det var utsikten från mitt fönster på sista avdelningen.

 

Jag hoppas ni likt mig kan känna er in i min situation. Jag väljer att visa er detta för ni verkligen ska se ”själva” hur det kunde se ut en dag på (Akademiska). Jag ser lite sliten ut, men var inte direkt kry så ni förstår nog?

Självklart kan ni fråga saker ”hjärnskada” i kunskap banken, eller om ni vill vara helt anonyma för andra ”messenger” är med ett alternativ. Använd blå ikon på sidan så kommer ni direkt till mig alltså den till höger nere. På messenger funkar allt från support till vanliga frågor med.

Men för att göra inlägget mer intressant har jag valt att dela med mig utav dagens aktiviteter & steg. Vi börjar med steg 1228 st, sen övade jag med fotboll och här är dessa bilder

Jag avslutade efter på ett sätt man inte ska men gott var det, inget mindre än ”systrar 2 Enköping” dagens bakverk eller vad man ska säga? Var en ”oreo chesscake” kalori bomb deluxe. Men den var god som f.. så inget att direkt klaga på.

 

Fotograf Mormor så får säga stort tack för samtliga bilder!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *