Lite ledsen

Att dag efter dag missa event och grejer, gör mig helt förstörd. Det är dags att berätta känslor etc. Hur reagerar exempel ”jag” över att missa ”Dreamhack” eller andra evenemang.

Det är med sorgen i halsen jag skriver, som ni vet har ”hjärnskada” och då funkar knappt livet, eller ska säga för mig vet andra med ”hjärnskada” där livet funkar kanon. Men iallafall inte för mig än tyvärr. Och jag ska idag tala ut. Att exempel missa ”Dreamhack” är jobbigt deluxe. Vem ska jag vända mig till och hur ska jag kunna träffa vänner som förut? Vänner som jag bara kan träffa på ”Dreamhack”. Idag funkar det inte och jag vet knappt bu eller bä blir seriöst ledsen. Jag blir då deprimerad och faller lätt för beroenden. Jag vill ofta fylla upp det jag inte har missar jag något? Då kan jag beställa något exempel jag vet inte brukar vara olika. Men det är för att fylla mina sår, sår som ingen ser men finns i min stjäl. Jag brukar istället kolla på ”YouTube” etc, alltså efter varje event. Detta är mitt sätt att delta istället för fysiskt.

Jag får ofta höra det blir bättre men att känna sig otillräcklig är inget kul. Att exempel inte veta om någonsin kan prata igen, gör mig ledsen. Jag har ju familj och vänner som stöttar, men jag är ändå ledsen ”24/7” och inte så jag visar det. Men så är det! Klart jag inte skriver om det jämt men ibland är det bra att vara ärlig med känslor. Detta är ett sätt för mig att låta er lära känna mig ordentligt.

Men att missa ”konsert, lan & mycket annat”. Är inte en dans på rosor precis, hur skulle ni känna om ni helt plötsligt inte kan gå på något? Min verklighet. Jag vet egentligen inte hur jag ska beskriva känslan? Då känslan gräver upp stora sår. Men jag ska beskriva eller kommer kopiera vad Dreamhack är för er som inte vet. ”Jag är inte sponsrad eller så som samarbete etc”. 

On English about (Dreamhack)

 

GAMING LIFESTYLE FESTIVALS
DreamHack creates an arena where you can come to connect, explore, win, play a part, and be yourself through a gaming lifestyle experience. Our immersive gaming festivals feature everything gaming under one roof and the community is invited to experience our LAN parties, top tier & grassroots esports, see the best cosplayers and their works, meet their favorite content creators, and enjoy everything from arts, screenings, and live music, to the latest games in our expo.


Bild av migSå detta var lite om min sorg, har ni mer frågor och det inte rör hjärnskadan min? ”Kom då messenger” jag bits inte, är alltid otroligt öppen för frågor så inget är för konstigt. Hjärnskada tas i kunskapsbanken!

Jag är på dagliga utflykter för att inte tänka så mycket på det andra exempel att ”handla” som idag. Och var och handlade på Ica Maxi! Och varje gång jag kommer ut är plus i kanten för mig. För mår inte jätte bra att bara sitta hemma. Just det så jag inte glömmer dagens steg:  1055st.


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!


Ni får ha det bäst läsare! // talsvorigheter.se🥰🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *