Besvikelse, museum och mycket annat enjoy! 👌

Jag reste idag igen bland annat till ”bĂ„lsta, Lasse Åberg museum. Och efter kom besvikelsen. Jag Ă„kte med Mormor till bro och var utanför bro grillen men stĂ€ngt. Vi Ă„kte tillbaka till Enköping för att Ă€ta pĂ„ ”burgers & beers”. Jag har gjort mycket idag och steg ska vi inte glömma idag.

 

Detta Ă€r talsvorigheter.se bröder och systrar! đŸ€˜

 

Men nu först, inlĂ€gg kanske kommer lite sent just nu? Jag kan erkĂ€nna har varit dĂ„lig pĂ„ att förbereda inlĂ€gg i förtid, ”nu för tiden” och just dĂ€rför dröjer sĂ„nt hĂ€r. Jag Ă€r ledsen för att det drabbar min yngre publik.

Jag började med att Ă„ka till ”Lasse Åberg museum” för att sedan kolla runt dĂ€r. Var hĂ€ftigt att se original kanin drĂ€kten med mera. Jag vet alla har inte koll pĂ„ filmer som exempel ”sĂ€llskap resan” med flera. Men jag har sĂ€tt dom. Och Ă€ven om det inte var favorit filmer. SĂ„ tyckte jag om dom. Och hĂ€r ska ni fĂ„ nĂ„gra bilder. Men jag rekommenderar att sjĂ€lva besöka museet!

Sedan efter kom besvikelsen. Vi Ă„kte till ”brogrillen” frĂ„n Enköping. Och vi mellan landade pĂ„ ”Lasse Åberg museum” det var öppet. Men inte grillen efter?! SĂ„ vi vĂ€nde tillbaka till Enköping. DĂ€r vi Ă„t pĂ„ inget mindre Ă€n ”burgers & beers” och gott var det. Men inte ens nĂ€ra en tunnbröd rulle? SĂ„ besvikelse deluxe kan man sĂ€ga.

Men det sista innan vi tar sociala medier och det vanliga Ă€r hur mycket steg vart det ”idag”? Det vart 1070 st. Ha det nu bĂ€st sĂ„ hörs vi snart igen.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krÀvs mÄlsmans godkÀnnande) ni kan avsluta betalning nÀr ni vill.
Become a patron at Patreon!

2 svar pĂ„ ”Besvikelse, museum och mycket annat enjoy! 👌”

 1. Marie Svensson ï»żSvara

  SĂ„ fort jag lĂ€ste kanin kom jag att tĂ€nka pĂ„ den jag kom hem efter jobbet och en 2 meters lĂ„ng kanin stod i hallen och jag bara slĂ€nge igen dörren i chocken 😂😂😂

  • Vincent InlĂ€ggsförfattareï»żSvara

   sĂ„ jĂ€kla kul, din reaktion slog ”allt” đŸ€ŁđŸ€Ł

    

    Du fÄr lite html kod till svars.
   

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *