Västerås äventyr

Jag ska straxt börja. Men innan ska ni få veta varför det har blivit så sent inlägg idag. Jag skulle behöva börja med inlägget igår. Men jag är inte så smart! Så kl 21:10 börja jag inlägget inte funnits tid tidigare tyvärr. Jag har gjort massa varit i Västerås varit på ”Summer Meet”, ”Hamburgeriet”, ”Eko” & innan Västerås så ”Cirkle k”. Mycket idag helt enkelt.

Enköping ”Cirkle k” vi börjar där. Vi stannade där. För jag skulle hämta ett paket. Lite privat i paketet så ingen bild på innehåll. Men vi stannade där först! Sen vidare till Västerås. Vi började äventyret med ”Hamburgeriet” där jag åt och ladda på med Energi vi bryter för reklam paus ”ej sponsrad eller inget samarbete”.

 

Hamburgeriet Sveriges bästa hamburgare och ni som inte ätit där än, gör det! Hamburgeriet ligger i kopparlunden. Så är ni i Västerås. Åk ditt och ät dom har Sveriges i särklass bästa hamburgare. 🍔👑

 

Nu fortsätter vi, efter ”Hamburgeriet” så åkte vi till ”EKO” för lite shopping. För lite godis och annat. Men vi lämnade inte Västerås där.

Utan efter åkte vi till Hälla för att se burns bilar som bränner däck. Och kul var det. En av årets höjdpunkter. Och jag tog massor av bilder men ni kommer få några här.

 

Sista bilden från Hamburgeriet

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *