Ny dag nya möjligheter

Idag då? Jag hämtar ut ett packet var 1 vecka sedan förra paketet så har väl något beroende. Men jag behöver alltid saker så? Mamma bjuder på middag ska bli så gott så. Jag gång tränar för ovanligt skull ”skämt” men går gör jag och såklart ni ska få stegen men inte här blir längre ner i inlägget. Luta er tillbaka välkommen till min blogg //talsvorigheter

Töjning kitet (packet)

Jag har redan lite töjningar sedan innan. Men då spiral är bättre vart det kit. Plast för er som undrar leverans ”DHL” och företag (barbarella) 3mm till 10mm räcker ett tag. Efter 10mm så går jag på helt custom ej kit. Men nog om det. Innan vi helt lämnar det vill jag bara säga hämtade det på (Circle k).

Steg Efter allt

Gick ju ganska okej idag, 1833 steg totalt. Gick från bilen till Mamma är typ 100 meter sedan tillbaka till bilen. Vi var även in på lite affärer. Bland annat ”ÖOB” och lite annat. Så då blir det en del.

Middag hos Mamma

Så jag har väntat, önska en gryta med allt från öl korv till fläskfilé. Men idag fick jag äntligen den. Ni har väl hört ”den som väntar på något, väntar aldrig för länge på något gott”. Men var idag lite speciellt inte bara en god middag utan Mammas och hennes man hund födelsedag. Så hunden fick också lyx mat samtidigt som vi åt. Men nog om det vi går till bilderna.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *