Tillbaka igen men har inget att skriva om så kommer lite på moffo

Som ni säkert har jag varit borta i helgen. Ni är nu välkommen tillbaka till Talsvorigheter.se stället där det händer! Inte hänt massor i helgen, så tog en paus här ifrån. Men nu är jag tillbaka. Då jag saknar idéer om vad dagens blogginlägg ska handla om så kommer här min senaste Youtube klipp & kommer även en poll där ni kan rösta. Och lite tankar eller tillbaka blick från förr kan med ”säga”.

 

Tiktok eller Youtube?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Tillbaka blicken

Jag har ju varit med om mycket sen jag fick min hjärnskada och detta är något som jag knappt har pratat om. ”Förtjockningsmedel” är ju inte precis igår jag lämnade det? Men jag kommer ihåg när jag kom hem från sjukhuset och behövde ta förtjockningsmedel och var inte precis kul. I ett halv år behövde jag ta det. Och saker smaka annorlunda men det var för mitt bästa. Ibland kändes det hopplöst och jag hade tankar som kommer jag aldrig bli kvitt det? Men här är jag idag mycket har hänt sedan dess och jag är super glad att det är över. Men ibland minns jag tillbaka.

I helgen

i helgen då? Ni kanske märkte att det inte kom något? Jag behövde en paus likt alla ibland. Men jag gick ut på dom flesta sociala medier samt bloggens startsida. Så hoppas ni klarade er utan. (På startsidan finner ni alltid nyheter)!

Senaste filmen på Youtube ”enjoy”


Kort fattat, tester Prime Energy. Eftersom jag inte än kan prata så får 10/10 i tecken.

Min dag idag

Jag har inte jätte mycket att säga ska ut på lite ärenden. Och vill inte riktigt gå in på vad för er skull skulle bli så tjatigt annars. Men idag har jag gått: 492 steg inte jätte mycket men räknas ändå.

Fika

Jag går ju inte in på ärenden. Men något som sticker ut lite vilket man inte gör så ofta iallafall inte jag? Är att idag har jag faktiskt varit på caféet systrar 2 och ätit en god äpple kaka. Värt att upplysa er om det.


Sociala medier:

 

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


2 svar på ”Tillbaka igen men har inget att skriva om så kommer lite på moffo

  1. Laila Riihiaho Svara

    Skönt att slippa förtjockningsmedlet som du fick pga av sväljsvårigheter. Du fick ju lunginflammation när du låg på sjukhuset och åt o drack halvliggande när du var som sämst. Då hamnade mat o dryck fel och orsakade lunginflammation. Så du fick antibiotika i dropp i en vecka + antiviralt dropp somdu fick 4 tim/dag i en vecka, mot covid-viruset i hjärnan.

    • Vincent InläggsförfattareSvara

      Vems fel är egentligen en sak fråga nog ett gäng sköterskor men avdelningen och vilket Sjukhus är hemligt. 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *