Lite om min dag och information till er som möter mig

Jag börjar dagen med att jag vaknar, tar min medicin. Sen i vanlig ordning om jag sover länge. Äter frukost när andra äter lunch. Sen lite speciellt just för idag åker till öob med sodastream. Har köpt ny patron funkar inte och mycket är knas just nu. Men till er lyckliga som träffar mig i butiker eller stan kanske någon annan stans. Fråga mig om klistermärken. Har nästan alltid med det. Och självklart får ni det gratis!

Morgonen

Jag vaknar som sagt dags för medicin och vänta 30 min med min medicin måste man vänta 30 min innan måltid. Sen är det dags för dagens viktigaste mål jo frukost. När jag är klar med frukost börjar dagens äventyr.

Öob

Åka till Öob för att kräva att dom visar hur man installerar Sodastream:en köpt där. Då jag hört att det finns olika patroner. Blir jag lite paff Patron köpt samtidigt som Sodastream på Öob. Skulle det vara fel. Skulle dom behöva byta. Det är lite lätt knas. Men dom böt och det var fel. Var lite fel. Men tacka gudarna att dom fixa det. Hur Mormor och Öob fixa nya patronen med betalningen etc vågar jag inte uttala mig om. Satt en bit bort då.

 

Regn

Detta är ju egentligen inte med i rubriken. Men ja det regnar som fan. Vi hade längtat efter det. Men vart massa på engång. Vilket jag ej hoppades. Jag var i bilen just då, var skyddad. Men att sedan behöva lämna bilen till lägenhet porten, var ett äventyr för säg.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *