Rehab igen och såklart lunch i Uppsala

Idag är ett möte, där vi bland annat planerar framtida rehab besök. Jag hatar möten i allmänhet spelar ingen direkt roll vad det är för möten. Vi äter även lunch i Uppsala, (taco bar) vi brukar äta där.

jag vet jag vet, ni är nog ganska trötta på rehab nu? Men det är en del av min resa till tillfrisknande. Och jag hoppas ni hittar detta intressant ändå! Jag vill ändå stolt säga satt kvar under hela mötet. Det var även det sista mötet sen följer jag upp mest med logoped. Så känns bra som bara den även om jag har lång väg kvar. Känns det ju bra att vi inte behöver ha dessa möten igen. Och just idag var det speciellt läkare kom in för att kolla och bedöma mina händer det med fin motorik är ju ett frågetecken. Men skönt att veta att dom försöker reda ut det. Men allt som allt 10 / 10.

Efter mötet, så åkte vi till Gränby köpstad för att äta på just taco-bar jag älskar tacos så detta ställe är ganska självklart för mig. Idag vart det något nytt. Jag älskar att testa nya saker! Så denna gång soft-tacos. Heter säkert något speciellt men jag och namn är inte bästa vänner. Men ska tacka Mormor min massa för idag & tisdags. Hon verkligen ställer upp med mat / besök som med gäst. Utan henne hur skulle jag klara mig? Saker skulle bli omöjligt så tack massa!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *