Rehab idag logoped besök

Idag är det äntligen rehab besök var ett tag sedan nu. Följ med i inlägget så får ni veta allt om besöket. Idag blir det ett logoped besök som jag skrev i titeln! Och det kommer bli spännande tro mig! Detta är ett inlägg för er.

Rehab besöket

Allt börjar med att jag anländer, skriver in mig om jag ska vara ärlig och för smidigast skull, så skriver Mormor in mig Då kan jag spara energi till besöket. Så inte precis jag men ändå.

Men ska vara ärlig jag är lite ”nervös” det är en ny logoped. Min förra böt jobb! Så hur ska detta gå? Hon det är en tjej lite är fel, men är man ny på jobbet är det inte konstigt? Vad är då fel? Jo att Mormor inte blir informerad att jag har besök, tog upp det igår själv ”besöket” var bra att jag tog upp det då hon inte visste alltså Mormor. Jag hade missat besöket annars.

Utan sömn på natten, blir besöket kaos men kul när det var länge sen. Jag kunde inte sova för jag fick ångest attacker stup i kvarten. Standard inför besök på rehab. Jag vet att det kommer spåra, men egentligen fattar alla att jag är för trött kan bara skriva det. Behöver inte göra en scen det är så mycket lättare! Tidigare har ni säkert läst om hur jag bara går. Nu för tiden gör jag knappt det.

Vet att dom är där för mig, så behöver inte göra det så stort ”allt” går att vara mycket mer mogen som sagt.

Besöket då inte innan, eller annan ”fakta” utan själva besöket. Jag har lagt för mycket fokus på annat så är bra att gå till själva besöket. Nu kör vi ”besök” även fast jag var sjukt trött knappt sovit så gick besöket kanon men nämnde tidigare ”nervös” kan inte annat säga? Då detta var första besöket själv utan min förra logoped. Men om man bara fokuserar på att jag var nervös och trött så gick det mot min förvåning super bra.

Jag fick komma till ett bekant rum, där satte vi oss och började talträning. Som är mitt huvud mål att kunna prata igen. Pågick säkert en 30 minuter. Kändes mycket kortare ärligt även om jag är trött. Så flöt allt på, jag är fortfarande i chock trodde det skulle bli kaos?!

Lunch efter besöket hör till

Mormor bjuder som alltid låter bortskämd men så är det inte riktigt. Jag kämpar och bjuder Mormor på så mycket annat! Och mycket har jag hjälpt till att betala, allt skrivs inte här! Iallafall, vi åt på Kens är lite av ett standard ställe i Uppsala när man är där.

Dom har nog Uppsalas största pizzor? Iallafall sjukt goda! Jag åt idag en Chaio chaio. Osäker om det stavas så? Men här kommer lite reklam. ”Som vanligt, ej sponsrad”. Men vill vara snäll har ju ändå nämt dom så. Varför inte? Men innan kommer lite bilder från Kens idag.


Kens Uppsala
Uppsalas bästa pizzor enligt mig. Och detta är en lokal kedja finns i Gottsunda, Boländerna, Stenhagen & Gränby, har ni vägarna förbi? Åk in då, ni kommer inte ångra er. Och mycket mat för en okej peng är garanterat. Här kan ni se mer på hemsidan doms Kens Uppsala.


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 1 svar på ”Rehab idag logoped besök

  1. Laila Riihiaho Svara

    Alltså, jag har ju varit med på din resa Vinz! Underbart för mig att höra dina framsteg hos logopeden, stora framsteg sen sist. Själv kanske du inte märker det för att du vill att allt ska vara som vanligt igen, alltså från 0 till 100. Vi som var med dig från början blev lyckliga när vi hörde dig skratta. Ingen som inte var med dig
    förstår vad du gått igenom. Vi ser framstegen och blir lyckliga att du har sån kämpaglöd o vilja att bli självständig igen….
    Du kommer så mkt framåt med talet o våran vecka o Turkiet med mkt babbel o skratt har gjort sitt. Hon kändes bra, den nya logopeden efter A 👍.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *