Lite olika ämnen idag, gång, shopping, gårdagens inlägg & psykiskt ohälsa

Shopping eller inhandling hem saker jag behöver hem. Och självklart kommer jag knappt nämna Shopping på ett tag framöver vill inte låta tjatig. Och här kommer ni få dagens steg. Och jag nämner en sak till som ej stod i titeln! Låt er bli överraskade.

Shopping & gångträning

Jag handlar eller iallafall är med när Mormor handlar. Så jag får steg utan att jag tänker på det. ”Bra enligt mig?” Men vad handlar jag egentligen? Jo idag blev det om jag kommer ihåg allt Dollarstore: en påse bilar, Willys: vanilj mini yoggi, Scans choritzo något, En burk potatis sallad (märke kommer jag inte ihåg), ölkorv samma som förra märket kommer jag inte ihåg & glass mars mini varianten 10 pack. Steg idag då: 1175 st.

gårdagens inlägg

Vart sådär, jag trodde det skulle bli bra men för mycket html custom kod. Nu har jag tagit inspiration från andra sidor etc. Så detta känns redan bättre. Och mycket mindre tid att skapa inlägget framför allt. Jag tränar så html inlägg ”custom kod” ser ibland skumt men bra träning. Nu vet jag att detta blev fel, så gör saker bättre. Idag och framöver.

Psykisk ohälsa

Jag mår väl bra på utsidan, men ni ska veta mår dåligt egentligen. Jag känner mig ensam över given av vänner. Ibland har jag funderat på det värsta tänkbara. Men jag har så mycket att förlora. Jag är egentligen ständigt rädd med. Ja jag kommer till det senare! Jag funderar ofta på att skada mig. När jag var frisk så kunde jag få utlopp på materiella saker likt en vägg. Slog sönder mycket. ”Nog” är det inte bra men, det var istället för att skada andra. Idag kan jag slå i möbler likt skrivbord medmera. Men det är inte bra heller, men att göra sånt skapar uppmärksamhet! Jag vet finns bättre sätt. Men frågan är då? Hur? Jag har finmotorik problem. Jag kan knappt prata, och mycket mer är förstört. Så hur är den eviga frågan? Jag vill att ni ska veta det är okej att ibland må dåligt. Jag går även ständigt med tanken varför jag? Hjärnskada och allt har förändrats. Inte till det positiva tyvärr. Men det gör det lättare för mig att skriva av mig. Jag kan inte ringa någon jag kan inte prata. Men det kan många av er, så vill tipsa er som mår dåligt ta hjälp i tid det finns hjälp nummer ”ÖPPNAS I NYTT FÖNSTER” men till er som läst detta tack! Behöver lufta mitt hjärta ibland. Men innan vi helt lämnar detta ämne. Så kan jag inte sova på nätterna har grov ångest. Tips på det som ej handlar om medicin tar jag tacksamt i mot! Är förbannat trött på att få ångest attacker 3 till 5 om natten. Och när jag ändå pratar om psykiskt ohälsa så när allt går åt skogen så faller hela min värld. Kändes som ni hade rätt att veta. Är du under 18 år och tycker detta är lite obehagligt att läsa. Jag förstår dig! Därför tar jag upp detta ämne så sällan, kram till er alla.

Rädsla

Varför jag är rädd som jag nämnde tidigare, får jag exempel en infarkt eller en stroke. Inte kan jag då larma. Eller att någon utsätter mig för brott? Då återkommer frågan vad gör jag? ”Extra ämne” jag har inte nämnt detta i titeln detta slog mig efter. Har ni tips? Tveka då inte kontakta mig. På messenger får alla skriva till mig.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *