Ett besök på en kyrkogård för att hälsa på döda anhöriga och kärt återbesök av hamburgeriet

Vi börjar väl med Hamburgeriet maten är alltid 10 av 10 finns inget att klaga på. Och E jobbar säkert, det brukar göra besöket så bra! Jag har ju faktiskt recenserat Hamburgeriet så här såg det ut:

Kan inte annat än att säga Hamburgeriet gör Sveriges godaste hamburgare och E gör verkligen ett toppen jobb. Utan han skulle väl inte någon vilja ditt? Hamberkungen helt klart. 🍔👑 Hamburgare: 10/10 Miljö: 10/10 Personal: 10/10 Lokal: 10/10 Och menyn är sjukt bra dom har mycket. Dom har hamburgare och sallader! Vill man inte ha hamburgare så är nog detta fel ställe... För att förtydliga jag har inte ätit där på en vecka. Detta är min syn på mitt förra besök.

Men i stycken även fast jag kör pre funkar inte det med Wp. Så ni får se i bild nu! Vet är sådär klippt, men om vi ignorerar det så blir det bra ändå.

 

 

Men nu till upplevelse och mat idag, tidigare är min helhet & recension. Men Hamburgeriet är alltid nummer 1. Men nu kör vi igång, var till Hamburgeriet som sagt, och nu var det någon vecka sedan men ändå känner folk igen mig i personalen. En sa ”tjena Vincent!” kul att folk känner igen mig då jag inte direkt är känd, utan E är. Med upplevelse då? E kom fram nästan direkt när jag satte mig. Kul jag ser ju han som en förebild så blir alltid fett glad. Så vad ska man säga om dagens upplevelse? Bra som alltid 10/10 jag kanske inte säger så mycket men ord behövs inte stället är grymt!

 

 


Hamburgeriet

Är ni förbi Västerås? Åk då till Kopparlunden för där finns Hamburgeriet och stället sarverar mycket mer men dom har lite av ur min synvinkel Sveriges godaste hamburgare. Något annat har jag inte testat men är nog gott det med. Så har ni vägarna sväng förbi och hälsa på Hamburgerkungen!

”viktig information till er, är inte sponsrad. Vill bara vara snäll!”

20230625-151832-01

 


ANONYMA

 

Jag har en viktig sak att säga bara det, alla är anonyma här då jag har bestämt det! Av ren respekt och för jag ej orkar fråga alla har jag gjort så, lika för alla… Ni förstår säkert men om något är otydligt så kom gärna messenger (länk alltså messenger). Om ni undrar mer om varför jag inte nämner någon här? Så fråga jag bits inte!


Men varför jag egentligen var på roadtrip? Jag var till en kyrka och höll Mormor sällskap när en grav fick lite nya blommor etc. Kul att vara ute och fara även om det är varmt. Men vill man något? Så ignorerar man det andra som exempel värme. Och fint med blommor vart det lugnt. Och jag tränade man tänker inte alltid så? Men att gå är träning för mig iallafall. Steg 897 Jag kämpar på och jag är så sjukt stolt när jag ser 1000 / 3000 steg om dagen! I min app där jag brukar kollar.

 

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *