Midsommar för all del men här kommer lite tankar 🤔

Jag låg nyss och spela candy crush soda och som vanligt väcks tankar till liv mycket jag inte har tänkt på mycket innan. Men nu kommer jag på hur mycket jag har förlorat i livet att vara tyst och blyg, vissa såg mig aldrig som blyg innan min hjärnskada. Men nu kommer sanningen, var och är jätte blyg exempel min Farmor dog för några år sedan. Jag saknar henne massa. Men iallafall släkt har vid begravning kaffe samlats runt ett bord eller ja alla kusiner. Men inte jag inte. Var för blyg. Så drogs till min Far. Kunde fått en ny kontakt med mina kusiner men nej.

När vi ändå är inne på spåret blyg, så minns jag en annan gång. Var crew på Dreamhack var ganska mycket en ensam varg om man ska kalla det något. Istället för att träffa nya vänner och kontakter för livet så var jag mest själv. En dag när jag satt och åt satte sig 2 andra Dreamhack crew bredvid mig dom frågade lite om vem jag är och vilket team jag jobbade för. Men kan än idag minnas obehag känslan. Att behöva prata med 2 okända dom var säkert härliga kanske skulle jag idag om jag bara hade vågat varit bra vänner med dom. Men jag var för rädd.

Idag kan jag se tillbaka på tiden jag faktiskt kunde prata, och jag skäms över att jag är så förbannat blyg. Saker hade säkert sätt annorlunda ut. Om jag inte var / är sådan.

Skönt att få ut sig saker som tynger ens axlar. Jag hoppas ni har en super mysig midsommar. För det har jag! Är med Mamma, Hennes man & doms hund. Vi har ätit sil lunch, pajer (mini) och till sist jordgubbar svenska med grädde. Och om jag ska vara ärlig var det godaste på länge. Har även gått lite i skog för första gången och fått se irl vad zeke kan. Och kastat lite boll (själv) med zeke hunden. Även om jag inte kan kasta så långt är det kul! Man får liksom göra gamla saker. Och sånt betyder massor! Men för att korta ner är jag klar här. Kommer nu massa annat!

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *