Sömnen svek mig, pankis torsdag & mycket mer👌

nÀr man somnar typ 01:00 inte exakt tid men bilden vissa exakt tid. PÄ natten Àr det inte jÀtte konstigt att man inte kan sova bort dagen. Men kÀnslan Àr att man Àr trött och vill sova. Men kroppen vill annat. Bara gilla lÀget och kliva upp. Och varje dag nÀr jag kliver upp vill jag bara kunna prata igen och allt Àr normalt! Men sÄ Àr lÀget inte. TyvÀrr Àr nÄgot jag fÄtt lÀra mig att leva med.

 

 

Lite shopping Àven, igen nu börjar sakta saker bli som vanligt efter Turkiet resan. Gamla rutiner börjar komma tillbaka, och shopping lika sÄ. Idag Àr det Torsdag och vad hÀnder dÄ? Jo det ska jag berÀtta pannkakor stÄr pÄ menyn och inte vilka som helst Mormor:s helt enkelt. Men för det behöver man handla och det ska vi göra nu. Jag vÀntade i bilen utanför Coop medan Mormor handlade. SÄ steg vart vÀl inte sÄ himla mycket men 604st vart det iallafall. SÄ lite steg ÀndÄ. Men nu slÀpper vi shopping.

 

Men nu har jag varit och köpt vuxen dricka, hĂ€mtat packet NÄMNS SNART, vĂ€ntat i bilen medan Mormor handlade & vĂ€ntat i bilen nĂ€r Mormor sprang in en svĂ€ng pĂ„ apoteket. SĂ„ Ă€r nu helt slut. Även om jag inte gĂ„tt sĂ„ mycket idag Ă€r mycket Ă€ndĂ„ med annat som gör en slut! Men nu har jag midsommar under kontroll.

 

Jag har inte visat uppackning, men fotat drickor och lÀsk kommer testa drickor i helgen. SÄ inte nu kommer filma pÄ lördagen eller Söndag Kan ju inte prata precis sÄ kommer redan nu sÀga vad som kommer i videon. Jag kommer först öppna flaskan sedan hÀlla ner lite dricka i ett glas sÄ ni fÄr se fÀrgen. Sedan testa och nÀr alla eller i detta fall bÄda 2 Àr testade. SÄ kommer jag peka pÄ en och ge med mina fingrar 1 till 10 per burk.

SÄGER DET IGEN DOM FLESTA STÄLLEN ÄR DET 15+ SNÄLLA FÖLJ DET!

 

 

Nu vet ni lite vad jag har gjort, men inte slut dÀr. Det Àr ju Torsdag som jag nÀmt. Och dÄ gÄr min & Mormors tradition sÄklart in. Pankis torsdag! Och idag har vi hoppat över en Torsdag lite jobbigt för mig visst. Men nu ÄtergÄr vi till det normala igen efter 1 vecka i Turkiet.

 

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *