Balkong hĂ€ng🌞

jag behövde tÀnka vad ska jag skriva idag? NÀr jag inte gör jÀtte mycket och sitter mest hemma Àr det svÄrt. Men sÄ kom jag pÄ har suttit pÄ balkongen och njutit av vÀdret! SÄ det fÄr bli dagens Àmne eller ska sÀga huvud Àmne. Ni kommer fÄ lÀsa om en sak till.

 

Jag har som nu sÀkert vet softat pÄ balkongen Àr 29 grader nÀstan 30+ som i Turkiet. I denna vÀrme behöver man verkligen dricka vatten och fÄ lite frisk luft. Jag har nu efter att jag bröt upp fixat nya balkong möbler och jag tyckte att idag var en perfekt dag att nyttja dom. SÄ sagt och gjort balansera jag mig ut pÄ balkongen dÄ det fortfarande Àr lite jobbigt att gÄ. Men gick bra och satt ute lite. Sen hörde jag ett jÀkla skrik var arg sinta fiskmÄsar över mig eller snarare i luften sÄ vart lite rÀdd sÄ flyttade in. Men var skönt att komma ut lite. Inte varit ute sedan i mÄndags morgon tidigt nÀr jag gick frÄn bilen till porten. SÄ var verkligen dags. Men nog om balkong hÀng nu.

 

 

Jag har nu en liten nyhet att berÀtta bestÀllt lite chips och prime frÄn ett stÀlle. DÀr prime inte kostar skjortan. Men 50 kr burk Àr mycket ÀndÄ. Men ska bara testa sÄ detta Àr nog ett engÄngs köp. DÄ jag normalt inte skriver om saker som bara Àldre fÄr konsumera sÄ Àr mitt bÀsta tips för er 15+ eller lÄt bli! SjÀlvklart kommer det ut film eller bilder frÄn nÀr jag testar. Helt gratis men har massa annat betal content i min Patreon som Wallpaper och bilder frÄn Turkiet etc. DÀr gÀller 18+ eller mÄlsmans tillstÄnd ni vet nog detta sÄ kommer inte highlighta det.

 

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krÀvs mÄlsmans godkÀnnande) ni kan avsluta betalning nÀr ni vill.
Become a patron at Patreon!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *