Tillbaka i Sverige

kan redan nu förklara varför jag har varit borta 2 dagar. Först nästan vara vaken ett dygn för att vänta in flygplanet. Sen sova på det. Har verkligen inte orkat blogga! Men nu vet ni och jag hoppas ni förstår. Men så kan det vara!

Tillbaka i Sverige, vill tacka M för att du har tagit hand om blommor och kollat till lägenheten. Utan dig hade det blivit kaos. Men i Sverige återgår jag till vardagen. Jag har exempel träffat AVO personal 2 stycken från min hemtjänst redan. Busat lite med en. Hunnit packa upp eller om jag ska vara ärlig Mormor har packat upp åt mig. Är fortfarande sliten efter hem resan btw.

Jag hade inte jätte mycket content från Turkiet misstänkte det. Men lite vart det. Exempel detta.

Men inte jätte mycket mer att skriva. Men tack alla inblandade för en otrolig Familje resa! Mycket nya minnen, och mycket skratt och god mat med mera. Så tack till er som lätt mig åka med på en sådan toppen resa. Jag hoppas vi inom snar framtid åker på ny familje resa.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *