varmt som f.. i Turkiet

Idag har nog varit varmaste dagen denna vecka i Turkiet. Solen brände till och med så vart lite rädd. Men kul för dom som älskar sol. Själv gillar jag solen men kan bli lite mycket! Då det var så varmt låg vi vid poolen och sola. Så jag torkade ju fort. Jag var mycket min familj kallar mig en badsäl om det finns en sådan art ens. Men jag älskar vatten.

Till något helt annat, nu vänder jag blad helt. Efterrätt är höjdpunkt till lunch/middag. Så ibland blir man lite gosig i kistan, men vad gör det? Det är ju så gott! Och självklart har Mormor fotat det och lite mer. Så här kommer en bild resten i Patreon. Så ni som väljer att supporta mig får lite extra unikt. Ni hittar Patreon om ni klickar här under inlägget.

Sen sist men absolut inte minst, vi avslutade dagen med en okej lyx är att överdriva den hade ju inte direkt några stjärnor. Men Mormor bjöd och vi fick förrätt gratis och efter rätt så nog klara jag vi oss från hotellets deschär bord en gång.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *