åkt piratskepp som dundra musik

Ni hörde rätt åkt en kopia av pirat skepp och dom hade party deluxe. Hög musik. 3 våningar, var väl ute typ 6 timmar. Och trappan högst upp var en mardröm att gå i men kul upplevelse om bortser den höga musiken och trappan. Dom bjöd bland annat på skumdisco, pyro show och mat ombord så i det långa hela värt. Bara synd att Mamma var lite risig i magen så hon stannade på hotellet.

Nu till efter båt turen, jag hade inte badat i havet på båten eller rättare sagt från alls. Så det första jag gjorde på hotell rummet var att byta om till badkläder och sen ner till poolen. Var så skönt i poolen så ville inte gå upp, men inte bra att bada för länge så kom upp till slut. Var snuskigt kallt uppe. Men men jag kom till slut upp!

Nu väntar jag på middag och avarar lite tid för att skriva detta bland annat. All inklusive är livet! Man går aldrig hungrig här. Kul att testa ny mat är man i ett annat land så är det en självklarhet. Händer inte mycket mer, så avslutar här.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *