dag 2 Turkiet đŸ‡čđŸ‡·

jag vet att tidigare inlĂ€gg har kommit sent, men just idag har jag 2 – 3 timmar död tid. SĂ„ passar pĂ„ att uppdatera er.

Idag har jag knappt hunnit nÄgot, men har hunnit bada ett varv i poolen. SÄ skönt att jag funkar okej i vatten. Jag ska erkÀnna var lite nervös innan jag hoppade ner i poolen för första gÄngen. Kanske kunde jag inte simma? Jag kanske inte kunde gÄ i vattnet. Men jag kan gÄ, kan simma lite men inte alls som förut.

Men varför Àr jag sjÀlv nu? Jo för Mamma, syster & Mormor Àr pÄ ett Turkist bad. Heter nÄgot speciellt men inte vet jag tyvÀrr vad det heter. Var inte inbokad dÄ tjejer har en tid, en dag. Killar en annan! Ingen kan ta hand om mig sÄ Àr bÀttre att jag Àr hemma eller ska inte sÀga hemma menar hotellet.

Vetefan vad jag ska skriva mer. Vi kan prata om maten hÀr. HÀr nere i Turkiet fÄr man testa massa nytt. Och kul Àr det, jag gillar nÀstan allt jag har provat. Kul med nya saker. Men jag har inte jÀtte mycket att skriva om dÄ jag inte gjort jÀtte mycket.

Och ingen bild idag tyvÀrr sÄ tar nÄgot gammalt.


Vill ni lÀsa mer om just staden jag Àr i sÄ hÀr har ni.

Alanya đŸ‡čđŸ‡·


 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 


har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger.

 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *