Lite shopping och Turkiet stressen har lagt sig

Jag saknar fortfarande idéer över vad jag ska skriva om så inlägget blir nog super långt idag heller. Men iallafall hoppas ni har det bra i värmen?

Till idag då, är varmt men jag var ute med Mormor och shoppa lite hem hit. Och som vanligt passa även hon på att handla lite till sig. Tycker det är kanon att man kan passa på få flera saker gjorda på en gång. Jag vet har varit lite mycket om ICA MAXI & Dollarstore. Men vi variera lite idag. Istället för dessa ställen jag precis nämde så var vi till Willys.

 

 

Turkiet nu då ingen har säkert missat att jag åker på söndag? Men varit lite tjafs internt så varit ganska nervös och stressad men detta är privat. Men tänkte ändå skriva allt är nu lungt. Och jag kan nu åter tagga till 1000. Men jag kommer kanske inte leverera massa content så ingen blir besviken. Men ett inlägg om dagen kommer iallafall vill ni se mer content från Turkiet? Bli då med i min Patreon som jag har tjatat om.

 

(obs under +18 krävs målsmans godkännade)

 

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *