En onsdag kan inte så mycket säga, men vi hoppar väl in i inlägget

Jag kanske låter lite tråkig nu? För mig kvittar det om ni läser detta ens. Har verkligen noll material att gå på. Men ska försöka vara kreativ så ni får något iallafall. Här är iallafall lite TikTok reklam.


Ni kan få höra detta är min senaste.

Senaste prat videon (TIKTOK)

(funka inte att göra som Youtube exempel!)


Men om vi faktiskt ska gå in på hjärnskada som är huvud ämnet. Jag tränar tal mycket. Från att komma hem sista april 2022 till idag kunna prata lite mer iallafall dom flesta hör oftast vad jag säger. Och inte mycket kan göra mig så lycklig, som när folk fattar hör vad jag säger. Såklart inte alltid funkar men då använder jag oftast messenger, ibland så använder jag dock en app som har hjälpt mig mycket Text till röst – läs högt den är bra men kan sakna en app likt vetefan vad jag ska genomföra med? Men att ha färdiga ord med bilder även. Vet att ipads som hjälpmedel har det. Men att släppa runt på en låne ipad som man inte får använda till mer än det. Är tyvärr inget alternativ redan testat. Inte släppa runt men ha hemma. För att förtydliga hade en ipad med läs högt funktionen endast, (inte det andra).

Men om vi faktiskt ska släppa temat hjärnskada, egentligen är allt i temat hjärnskada. Men vi släpper just fokus på hjärnskada. Jag kan meddela då detta inlägg är lite speciellt så kommer det inga bilder mer än huvud bilden.

Med det vill jag önska er en bra onsdag. Detta vart inte jätte långt men något iallafall.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *