sveriges nationaldag 🇾đŸ‡Ș

Det Àr Sveriges nationaldag och jag kommer knappt fira nÄgot tyvÀrr. Men iallafall gratis Sverige! Jag Àr glad att vara Svensk medborgare. Och jag Àr sÄ sjukt glad att jag inte kom till i en fattigt samhÀlle som knappt har rent vatten eller mat för dagen. Man ska vara glad för det man har Àven om jag personligen slÄss mot en hjÀrnskada.

IgÄr kom det inget, ledsen över det. Men ibland behöver alla en dag ledigt. Jag kÀmpar med Facebook, Twitter, Instagram, Linkin, Youtube, Tiktok & mycket mer. För er skull Àven om jag ser detta som nöje Àr det svÄrt med energi ibland.

 


 

Donera & sponsra talsvorigheter.se

 

Ni kan Àven bidra med kort dom flesta fungerar

 


Men om vi prata lite hjĂ€rnskada, mycket ni inte vet. Jag har en svullnad i hjĂ€rnan nĂ„gonstans ingen har egentligen berĂ€ttat var. SĂ„ det Ă€r en stor anledning att jag inte pratar om det sĂ„ ofta. Men svullnad kommer gĂ„ ner. Även om aldrig allt blir som förr drömmer jag varje natt om det. Det Ă€r sĂ„ mycket mer pĂ„frestande Ă€n vad ni ser. Jag Ă€r stark, jag gör mycket Ă€ndĂ„. Men det ingen nog vet, Ă€r att jag Ă€r sjukt sliten av allt med hjĂ€rnskada. Ibland blir det för mycket, istĂ€llet för gĂ„ in i vĂ€ggen sluta kĂ€mpa sĂ„ samlar jag kraft! Jag vill inte att ni ska ta detta inlĂ€gg otrevligt, men vill sprida kunskap om hjĂ€rnskadan. Inte nĂ„got annat. Men om vi ska spara lite detaljer till komma inlĂ€gg. SĂ„ rundar vi av om just hjĂ€rnskada

Jag har fortfarande inte sÄ mycket skriva om men nu Àr det nÀra till Turkiet resan. Bara 6 dagar kvar om man inte ska gÄ pÄ exakt tid. SÄ börjar det bli verklighet tidigare typ 100 dagar bort till att vi pÄ söndag ska Äka och jag Àr lite stressad för privata saker. Men resan kommer nog bli toppen! Och Àr otroligt taggad pÄ att leverera mycket content till er under nÀsta vecka. SÄ ni kommer ej bli besvikna tror jag. Men bÀttre att sÀga lite content och det kommer mycket men sÄ smart Àr inte jag? Men för att fÄ allt bli medlem pÄ min Patreon idag.

 


 

Talsvorigheter PatreonđŸ˜ŽđŸ€˜

 

Bli en crew idag och var med och forma Talsvorigheter!

 


 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 


har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger.

 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *