Tråkig söndag igen🫣

Vad ska man göra när en Söndag kommer? Finns väl inte ett mycket att göra, men gäller att vara glad ändå.


 

Gillar ni Söndagar?

View Results

Loading ... Loading ...

 

för att se resultat (View resultats) om ni mot all förmodan trodde annat kan jag berätta, ni är 100% anonyma när ni röstar. Jag & andra kan bara se resultatet.

Men nu till hjärnskada, jag har reflekterat sen jag vart singel har det hänt massor. Självklart nämns inte någon. Jag är idag 90% självgående. Har haft tillställning för vänner, jag går ut oftast till bilen när jag planerat något äventyr med Mormor. Och för ett årsen var anhöriga så rädda när jag gick i trappan så hade hemtjänst personal och en anhörig som gick före & bakom mig, jag hade ett midje bälte rött sånt ni säkert har sätt på sjukhus? Men personen bakom höll i då det fanns ett handtag att hålla i. Till idag går själv ofta upp och ner utan att andra är där! (Stora fram steg) men så mycket mer är framsteg, jag är själv typ 70% av min vakna tid. Men för att spara er till framtida inlägg bryter jag där.

Inser att jag varit dålig på att skriva om min hjärnskada, bloggen handlar faktiskt om det. Men nu kommer det mer om hjärnskada. Till er som vill läsa allmänt om hjärnskada, här får ni läsa mer om vad hjärnskada är grundligt!


Kunskap bank

(men bara för hjärnskada frågor)

 

⛔️ÖPPNAS I NYTT FÖNSTER⛔️

 


Idag då? Nog med koder, för ögonblicket jag kämpar med inlägg ska ni veta. Men lär mig massa av det. Men som jag precis skrev, mer om just idag. Innan vi går till idag måste jag ändå punktera, är helt slut nu av all custom kod. Men nu tillbaka till idag har gjort mycket men tänker inte nämna mer, då jag ej vill tjata om shopping men ni vet nog?

Men istället för att tjata om shopping gör inte så mycket annat. Så kommer här lite om Turkiet nu 7 dagar kvar ni har mycket exklusivt i Patreon. Men tänker inte tjata om Patreon. Ni får redan massa reklam om det. Men ska bli kul att skämma bort er med content! Och jag är över taggad på semester jag behöver inte vara inne i min lägenhet 80% av tiden under 1 vecka. Men nu är det som sagt nära. Ska bli kul det är jag, Mormor, Mamma & lillasyrran som åker. Mormor bjuder! Men något som gör mig lite nervös kommer jag kunna simma? Orkar jag gå mycket? Det är frågor som bara tiden där nere kommer kunna svaras på.


Sociala medier:

 

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

 

Kunskap banken har ni idag högre upp i inlägget.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!


Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *