hamburgeriet idag đŸ€©đŸ”đŸ‘‘

Ja ni hörde rĂ€tt inte precis konstigheter, Ă€ter dĂ€r ofta och jag Ă€lskar doms mat. Och E gör vistelsen sĂ„ mycket bĂ€ttre. Personen i sig Ă€r ju offentlig men hĂ€r Ă€r alla anonyma för jag bryr mig massor om att alla ska kĂ€nna sig privata hĂ€r. Även om jag Ă€r öppen ska andra runt mig kunna vara anonyma handlar om respekt för varje individ. Men Hamburgeriet brinner jag för. Och det betyder massa att komma ut frĂ„n min lĂ€genhet.

Jag vÀljer att ta detta i nytt stycke. Varför jag blir glad att lÀmna lÀgenheten, spenderar nÀstan all vakna tid dÀr, jag kan gÄ ut men jag orkar knappt gÄ nÄgon stans och vem ska prata för mig? Jag kan inte kommunicera sjÀlv riktigt Àn, sÄ Àr beroende av nÄgon som kan föra min talan. Och jag Àr beviljad fÀrdtjÀnst men kan inte boka sjÀlv och jag har knappast rÄd att betala flera 100 kr om dagen för att ta mig runt och vi Äterkommer dÄ till problemet ingen kan föra min talan dÄ? SÄ att Mormor min stÀller upp 24/7 nÀstan betyder massor. Jag önskar att alla hade en sÄn person i sitt liv. Men nog om det, ville mest bara för att ni skulle förstÄ problemet. Jag lÀtt kanske lite otrevlig, men sÄ menar jag verkligen inte!

Jag kan sÀga sÄhÀr om nÀsta Giveaway kommer vara lungt med giveaways till 18 augusti. Ha nu lite is i magen för kommer dÄ nÄgot större. Men vad det fÄr ni se, om jag sÀger redan nu blir det trÄkigt. Men ni kommer inte bli besvikna. Jag har tÀnkt pÄ alla. SÄ vad du en har för prolog eller Älder ja nÄgot alla kan he ett nöje med. Men mer fÄr ni se dÄ.

Varför en poll med sĂ„ mycket stĂ€der? Är för jag vill att ni ska kunna vara sĂ„ Ă€rliga som möjligt. Och för att inte stĂ€mpla favoritstĂ€lle ni fĂ„r helt enkelt 6 val istĂ€llet för 2. Och hoppas ni uppskattar detta. Är för att ni med ska kunna tycka till glöm inte heller ni Ă€r 100% anonyma jag kan inte se vem bara vad ni har röstat. Ni alla kan se hur röstningen Ă€r. Och lĂ„t bĂ€sta stad vinna!

 


Vilken stad föredrar ni av dessa?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Ni Àr 100% anonyma!

Klicka (view resultat)

om ni ni vill se vilken stad som leder just nu.


Men tillbaka till VĂ€sterĂ„s tripp & hamburgeriet. Vi var inte bara till Hamburgeriet. Även om det lĂ€tt sĂ„, jag var till EKO med. För lite shopping, allt frĂ„n godis till saker Mormor skulle ha. TyvĂ€rr ingen vagn bild idag. Men ni klarar nog er? DessvĂ€rre togs inga bilder dĂ€r. Var alldeles för mycket folk och jag var trött ja ni fattar? Ibland fĂ„r man nöja sig med text. Men pĂ„ Hamburgeriet blev det iallafall bilder pĂ„.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger.



 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

 



LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *