Fredag idag då, men själv kommer inte fira något

Japp jag kommer inte fira något i helgen kanske lite godis på lördag och läsk dricker ju jag till vardags i små mängder. Så inte jätte speciellt med helg. Men kul för er som inte behöver jobba. Jag kan ju ändå knappt roa mig med min hjärnskada. Men det hindrar inte mig, jag gör annat i framtiden kanske läget ser annorlunda ut? Så bara för mig att vänta ut. Men jag ska erkänna det är inte en dans på rosor att se vänner ha kul och en annan kan inte vara där på grund av hälsan.

Detta är mitt sätt att roa mig, blogga om min hjärnskada, sprida kunskap, kämpa. Så jag hittar andra sätt när det känns som livet är upp och ner för mig.

Jag vill få in lite hjärnskada i inlägget och jag har lyckats bra. Ni minns säkert att jag först var rullstol bunden, sen rullator, sen kryckor och jag kan glatt säga till er jag går idag helt utan kryckor. Kanske inte alla som visste det? Men nu vet ni. Och mer framgångar kommer jag rapportera här till er kanske inte just idag. Men framöver!

Innan min hjärnskada fanns det massa kul jag gjorde som idag är uteslutet som detta, men tränar ibland utan eld.

 

Jobbar ni på helgerna med?

View Results

Loading ... Loading ...

Jag kan ej se vem bara vad ni, har svarat så ni är 100% anonyma!

Ni kanske inte visste, men Enköping tar studenten idag och jag sov när flaken kom. Så är ganska deppig över det. Studenten är viktigt för mig då jag själv inte fick ta studenten brukar vara en känslo storm när jag ser alla flak på torget. Brukar bryta ihop. Så viktigt är det för mig, men jag har ju hjärnskada så det blir lite för jobbigt att gå och sitt plats är bara att drömma om. Så mycket folk! Men grattis alla som idag tar studenten! Men nästa år då jäklar, ska jag se flaken och kanske har ny kamera då med. Så blir säkert lite bilder även.

Men nu tycker jag vi hoppar till idag nu, blivit mycket annat. Det är verkligen inte fel heller! Men idag då, vet att jag inte nämner det ofta längre, men idag var som vanligt till ICA MAXI Enköping. För att köpa dagens middag och istället för den omtalade öl korven vart det salami snacks. Gäller att ibland byta så man inte tröttnar. Men iallafall gått 1339 steg, trodde själv typ 2000 men men inte det viktigaste. Det viktigaste är att få mat på bordet. Egentligen handlar inte bloggen om det här men, är glat att jag bor i Sverige över allt är mat bordet självklart. Så gäller att vara glad över det!

Men det slutade inte på ICA MAXI utan efter Dollarstore. Och detta var toppen för Dollarstore ligger nästan vid MAXI. Då var det bra att vi handlade nära. Blir så mycket åkande i bil annars. Där hittade vi till slut det vi skulle ha och jag hittade godis. Så vi båda vart nöjda, Mormor hittade det hon skulle ha och jag hittade godis.

Till slut var vi klara och jag med hjärnskada orkar knappt gå, så detta var verkligen träning för mig. Men jag ger mig aldrig även om det ibland känns motigt. Dessa bilder är från när vi var klara!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *