onsdag idag då – sprutor och ett nytt packet har kommit

Egentligen handlar inte bloggen om min akromegali, men sprutor jag tar varje månad och en var 3dje känner jag att ni behöver känna till. Det var dags idag igen att ta.

 

information här under om Nebido och signifor
bilden ni fick var bara lite om Nebido.Nebido | fass.se
signifor | fass.se

Iallafall om vi släpper vad sprutorna gör, så gick det det inte nå vidare bra. Nebido ska ges under 2 minuter då det är jätte chockt stavas det så? Iallafall ni förstår nog. Så har jätte ont nu. Det kommer i perioder och känns som jag står i en eld typ aldrig gjort det så vet inte riktigt känslan. Men en sak är klar det gör ont. Jag klanta mig rejält skrek precis innan hissen ”hon är sämst” men nu efter så vill jag bara säga klandrar inte någon. Hon kanske var ny? Detta är egentligen allvarligt fel. Men då det är jag så är jag otroligt förståelig, tyvärr ingen bild från Capio. Men ni får Iallafall läsa om detta.


Nu släpper vi sprutor helt, var ska jag börja? Hade en festival bag av Adidas som var sjukt liten. Så jag har bytt upp mig till en större från Björn Borg och här har jag inte glömt att fota så här.

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *