tisdag idag & som vanligt ett packet har kommit

jag vet jag vet, beställer massor nu. Men då mitt ex tog massor av mina saker så behöver jag ersätta och jag väljer att knappt bry mig längre (hänt lite privat, så jag vet att personen har annat att tänka på) Men just idag har det kommit något som man kan ha is i och vuxen dricka, så jag är extremt glad. Detta för att göra lite mer trivsamt för mig och vänner som ibland kommer.

Jag har inte jätte mycket att skriva om idag men istället för inget inlägg alls får ni ett litet. Men kommer gå ut med reklam igen dock! För att ni inte ska missa och ni kan göra skillnad för talsvorigheter.se och få tillbaka samtidigt vill erbjuda så mycket mer men hjärnskadan sätter stopp tyvärr.


Patreon reklam

Sänkt priserna, ni kan bli crew för 15 kr månad eller mer. Ni avgör hur mycket det ska kosta. Och du måste ha föräldrars tillstånd om du är under 18+ innan du ingår ett medlemskap!

(OBS KOSTAR PER MÅNAD, AVSLUTA NÄR DU VILL!)

Ni kan bidra ekonomiskt, och få exklusivt innehåll. Du bestämmer vill du vara med i mitt crew? Ni kan göra skillnad, pengar kommer gå till större giveaways, premium teman, plugins och hålla sidan vid liv.

patreon.com/user?u=91824493

//talsvorigheter 🤗❤️🙏 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *