Gång träning, paket som kommit och mycket mer måndag igen 📦🩼🙏

Igår kväll fira jag Mamma och Mamma, Mormor. Istället för att bara skriva det så kommer det i detta inlägg. Mamma fråga om jag ville åka med och hämta Mormor på en bilverkstad. Men kruxet var att det skulle bli en överraskning att jag var med Mormor i hennes bil men det vart lite svårt. Så svarade visst till Mamma, sagt och gjort visste dom båda att jag skulle vara med. Men innan åkte jag till Maxi i Enköping med Mormor köpte lite till Mamma, en vecka innan fick hon en Toblerone då hon egentligen skulle jobba idag. Men så vart det inte. Men tillbaka till igår kväll. Jag visste att Mamma hade köpt en tårta och jag gav blommor och choklad idag med till Mamma, men hon visste inget jag överaska och Mamma ändå, Mormor överaska Mamma och jag visste nästan allt. 😅

Kan avslöja att en ny fläkt har kommit, väntan är över. Jag har tänkt köpa en likadan fläkt som jag har i vardagsrummet 1 år har jag väntat lyft fläkten fram och tillbaka från sovrummet till vardagsrummet,1 år tog det att besluta för mig själv. Varför det har dröjt? Det är lätt, jag prioritera annat tyvärr och idag ångrar jag det. Men nu har äntligen två fläktar 3 om man ska räkna usb fläkten vid datorn. Men nu kan jag sova bättre. Och jag är sjukt glad över detta! För det ryktas om att det kommer bli en varm sommardag?

Innan vi fortsätter kommer lite reklam, just nu kommer det lite exklusive content på timmer till Turkiet resan ni nog inte vill missa. Så bli en del av mitt crew idag (endast medium & stor får tillgång till exklusive innehåll kommer en del systemkamera bilder där framöver med, så ni vet vad ni har att se fram i mot. Men se till att få godkänt av föräldrarna innan ni blir crew kostar månad visst.

patreon.com/user?u=91824493

Men nog om Patreon nu. Jag har gått lite idag det är träning i sig. Steg: 770 så inte jätte mycket men något iallafall! Och hur litet det än är, så räknas det. Men om vi lämnar ämnet steg och går in på varför jag i huvudtaget gick, så var jag på Ica Maxi Enköping kommer ej nämnas ofta ni kan vara lugna. Men iallafall gick där och vi handlade lite jag & Mormor hem hit. Tur är väl det? För annars skulle jag inte få min omtalade öl korv. 🙈

Innan vi går till sociala medier, så vill jag bara säga just nu pågår det en giveaway på 17 vita med logo klistermärken och 3 limited edition och en liten suprise. I någon dag till så gäller att vara snabb! Varje dag låser det upp en ny entries så vänta inte va med.

Klistermärken giveaway av talsvorigheter  

talsvorigheter-se-copy

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *