Rökarn är tillbaka i stan och självklart var jag där och beställde och jag hämta ett packet på cirkle k

Lång titel idag istället för massa bilder måste ersätta något skämt åsido.

Rökarn som influncers i Sverige har skapat 3 stycken. Jag har ätit där förut. Men bara två gånger tidigare engång i Uppsala. Så gäller att passa på, dom kommer så sällan. Men idag hände det. Och se Foodtrucken i verkligheten är fortfarande magiskt. Och maten doms rullar är magiska.

Förutom det när jag hade ätit upp tog vi en promenad ni hörde rätt jag gick. Inte bil, inte taxi eller något. Då Cirkle k ligger så nära så gick vi ditt och hem. Men lite back story skulle egentligen bara gå in på aikshop.se för att kolla på annat men alltid nästan när jag går in där så finns det något jag vill ha så spontan beställer nästan alltid där. Likt nu. Men tillbaka till idag gick till Circle k som sagt, bra med lite träning på gång. Jag har nu 1202 steg och mitt mål varje dag är 2000 steg. Så det är nära vissa dagar över till och med. Men inte idag, men är sjukt nöjd ändå. Ni kanske vill se brillorna jag beställde? Bilder kommer nu.

Men för att fylla ut inlägget lite, glöm inte just nu pågår en giveaway med 17 vita klistermärken med min logga (bild kommer) och 3 limited edition svarta utan loggo men med samma text och istället ett rött hjärta (bild kommer) https://gleam.io/Qn6qH/klistermarken-giveaway-av-talsvorigheter innan bilder och allt annat vill jag bara tipsa vänta inte med att delta du får en gratis entries per 24 timme som ökar vinstchans!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

2 svar på ”Rökarn är tillbaka i stan och självklart var jag där och beställde och jag hämta ett packet på cirkle k

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *