tidigt läkarbesök & pankis torsdag 🥞

Vissa går upp 5 6 för att jobba men jag med hjärnskada kan inte jobba jag kan inte prata, finmotorik är förstörd medmera… Jag sover normalt till 13:00 men ska alltså nu jag skriver lite såhär dagen innan kliva upp runt 08:00 för läkarbesök! Säg hej zombie.. Men kommer kämpa mig igenom det! Men jag vet när jag kommer hem om jag är trött då? Där väntar min säng. Och jag kommer lägga mig innan 22:00 idag så risken finns att jag vaknar 04:00 i natt och inte kan somna om. Men om det händer kommer jag pilla med min nya sysselsättning hTML med lite CSS resten kommer när jag är klar med html mitt mål är om typ 10 15 år kunna varje språk HTML, CSS, JAVA med mycket mer men jag kanske i framtiden går in mer på det. Nu ska jag sova i morgon händer det.

Vad för läkarbesök då? Ni behöver inte oroa er bara för ett intyg. Jag har alltså ingen ny sjukdom etc. Så ni kan vara lugna, ända negativa är att jag är flyförbannad tidigt på morgonen. Balans är då nedsatt och allt suger då.

men jag gjorde detta var vaken, trodde det var omöjligt att kliva upp såhär tidigt för mig. Men är väl lite kul med och se vad som händer när jag behöver gå upp så tidigt. Testa gränser helt enkelt.

Träffade läkarn och allt var grönt intyg kommer under dagen till rättställe. Och inte något är konstigt, var nog snabbaste läkarbesöket hittills. Och nu till det vanliga.

jag var även till Dollarstore i Enköping inte för det står med i titeln men för att fylla ut inlägget lite. Lite förberedelser till Turkiet resan som närmar sig nu 17 dagar kvar kommer gå fort det kan jag lova. Jag är redo, vill åka nu. Men det funkar inte så. Först måste syrran få sommarlov.

Pankis torsdag såklart man ej kan missa det! Mormor står för pannkakor. Och jag och Mormor äter dom och ärtsoppa innan får man inte glömma. Allt som allt har blivit en tradition här hemma men gött är det! Jag tänkte mest för att fylla ut inlägget. Tänkte inte tjata mer om pannkakor, Dollarstore och läkaren vi rundar av här. Men jag kommer som vanligt länka Sociala medier och annat här under och bilder från pankis torsdag kommer nu!

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *